Vijf schoonheidsrituelen voor mannen

Schoonheid wordt in de wereld van de man vaak geassocieerd met objecten op vier wielen die in een mum van tijd een topsnelheid halen. In alle andere gevallen is schoonheid even vrouwelijk als een lijntje mascara.

Toch hebben mannen nood aan een beetje uiterlijke schoonheid in hun leven. Als vrouwen hun zin krijgen, zouden mannen het eelt van hun voeten verwijderen, lippenbalsem smeren en zelfs het haar uit hun oren verwijderen. Wie echt indruk wil maken op vrouwen moet blijven lezen want hier zijn vijf schoonheidsrituelen om bonuspunten te verdienen.

1. Kijk even naar je rug vooraleer je je T-shirt uittrekt 

Veel beweging, zweet en schurende kledij zorgen er vaak voor dat mannen geplaagd worden door acne, mee-eters of een droge huid met schilfertjes. Wie last heeft van deze ongemakken, laat best zijn rug behandelen. Om je te verlossen van deze problemen maken beauty centers gebruik van zuiverende extracten. Ze behandelen je rug ook met een zuiverende zeep en verwijderen huidschilfers. Een massage met een vochtdoorlatende crème vormt een ideale afsluiter om van je droge huid verlost te raken. De verschillende stappen in de behandeling zullen je rug de aandacht schenken die hij verdient. 

2. Verwijder die bosjes haar uit je oorschelp

Vrouwen kunnen verkreukelde T-shirts en bruine sokken op zwarte geklede schoenen aanvaarden, maar haren die uit je oor komen piepen zijn uit den boze. In een schoonheidssalon kunnen mannen hun oren laten waxen om ze te ontdoen van ongewenste beharing. Sommige mannen klagen natuurlijk over pijn maar wie mooi wil zijn …

3. Een mooie haarsnit: tijd om kapper Jan van om de hoek vaarwel te zeggen

Sneller is niet altijd beter. Een uitspraak die voor de kapper zeker van tel is. Elk kapsalon dat een snelle snit belooft heeft haar beperkingen. Mannen geven grote sommen geld uit aan modieuze kledij, dus waarom zouden ze die goede look niet compleet maken door ook te kiezen voor een eigentijds, mooi kapsel? Een snit die goed aanvoelt en er goed uitziet verhoogt immers ook het zelfvertrouwen. 

4. Vochtinbrengende crème: vrouwen hebben het graag zacht en glad

Voor mannen is ruwheid vaak een teken van hun mannelijkheid. Meestal houden vrouwen daar wel van, maar wat ze niet kunnen verdragen is een droge en oneffen huid. Mannen met een huid als schuurpapier raken ze minder graag aan. De oplossing hiervoor: een ‘moisturizer’. Dit is een vochtinbrengende crème die goed is voor je huid en ervoor zorgt dat vrouwen je sneller zullen aanraken. Als je dit gebruikt, verlies je je mannelijkheid niet. Dus wees niet bang en gebruik het. De vrouw van je leven zal aangenaam verrast zijn. 

5. Ontdoe je voeten van eelt en andere oneffenheden

Als mannen met hun voeten vol eelt en ruwe plekken tegen vrouwen aanschuren, vinden ze dat hoogst onaangenaam. Bij een pedicure kan je eelt en andere oneffenheden aan de voeten laten verwijderen. De behandeling van je teennagels is hierbij ook een absolute must.