Uitgaan in New York

De bijnaam van New York is ‘the city that never sleeps’, en dat is niet voor niets. Dat het nachtleven er ongelooflijk is, hoeft dus niet meer gezegd te worden. Wat voor uitgaanstype  je ook bent, of je nu graag gaat feesten in een hippe nachtclub of  liever onder het genot van een drankje bijpraat in een gezellig café, in New York kan het allemaal.

Uitgaansbuurten New York

De uitgaansbuurten van New York hebben ieder zo hun eigen stijl. Hippe uitgaansbuurten zijn onder aandere East Village met zijn gezellige bars, SoHo met zijn coole bars, Chelsea en de West Village, de waar de holebi’s kind aan huis zijn en de chiquere buurten Midtown en Upper East.

Clubs

Clubs komen en gaan in New York. Een club die de ene maand ‘in’ is, kan dat de volgende maand niet meer zijn. De toegangsprijzen voor clubs kunnen erg hoog zijn . Meestal moet je ook een dresscode respecteren. Maar dat er gefeest wordt, laat daar geen twijfel over bestaan!

Theater in New York

Als je meer houdt van een cultureel avondje uit, is New York ook de place to be. Het theater van Broadway staat over de hele wereld hoog aangeschreven.

Jazzclubs

De jazzclubs in New York staan ook erg hoog aangeschreven. Je vindt er zelfs een van de bekendste jazzclubs ter wereld, Blue Note.

Comedy Clubs in New York

In de comedy Clubs van New York treden vaak erg goede comedians op. Als je Engels goed genoeg is, trek dan zeker eens naar zo’n comedy club.