Vrouw veroverd, maar hoe houd je haar interesse vast?

De vrouw van je leven aan de haak geslagen? Welkom bij stap 2: hoe je droomvrouw houden en daar bovenop, gelukkig maken?  Wij geven je 10 basisinstructies. 

1. Wees mysterieus

Vrouwen houden van raadsels. Geef niet meteen te veel prijs. Blijf haar verrassen en geef haar vooral het gevoel dat zij alléén toegang heeft tot die gevoelige onderwerpen.

2. Vermijd die sleur

Een cliché om u tegen te zeggen, maar een waarheid als een koe: zorg dat jullie relatie levendig en spannend blijft. Ga, als het al helemaal hopeloos wordt, eens benjispringen of raadpleeg de Kamasutra!

3. Wees attent

Waag het niet om een verjaardag of Valentijn te vergeten. Je vrouw kan misschien wel zeggen dat ze ‘daar allemaal niet zo zwaar aan tilt’, maar neem het aan: als je op de stoep staat met een ruiker rode rozen en een chique wagen naar een goed restaurant, zit je veilig voor de komende 5 maanden!

4. Hard to get

Niets zo verleidelijk als een man die gewild is. Door in de smaak te vallen bij andere vrouwen, voelt je vrouw zich superieur tegenover al die andere aanbidsters. En geloof me, niets zo leuk om een concurrentiestrijd te winnen.

5. Verzorg jezelf

Dit allemaal met slechts 1 doel: aantrekkelijk blijven! Want we willen toch niet worden zoals Al Bundy, 24 uur op 24 in de sofa en een hand in de broek?!

6. De redder in nood

Geef je vriendin het gevoel dat je er altijd voor haar bent, dat je dag en nacht paraat staat. Vrouwen -hoe sterk ze zich ook voordoen- snakken naar een schouder om op uit te huilen. Geef haar het ‘ik ben ook je beste vriend’-gevoel.

7. Toon interesse

Vraag naar haar vriendinnen en familie. Luister naar haar en vraag af en toe wat door (zonder té opdringerig te wezen uiteraard). Vrouwen zeggen vaak ‘neen’, maar bedoelen vaak ‘ja’. Keep that in mind.

8. Wees eerlijk

Eerlijkheid is altijd troef. Hoe pijnlijk het ook moge zijn. Zorg dat ze je kan vertrouwen en biecht alles op. 

9. Blijf uniek

Dit werkt in twee richtingen. Een vrouw wil allesbehalve vervangbaar zijn. Voor jou geldt dit ook: zorg dat je een meerwaarde bent in haar leven en niet haar zoveelste ‘goede vriend’ wordt.

10. Fight for your woman

Geef haar het gevoel dat je bereid bent voor haar te vechten. Wees dat tikkeltje jaloers, maar overdrijf niet. Passie gegarandeerd!

Lees meer over: interesse , liefde , relatie , verliefdheid