Mentaal

Een gezonde geest en een gezond lichaam gaan hand in hand. Hier vind je alvast tips om ook op mentaal vlak het onderste uit de kan te halen.

Laatste mentaal informatie
  1. Wat is mindfulness?

    Wat is mindfulness?

    Mindfulness is een vorm van mediteren waarbij je lichaam leert hoe je in stressvolle situaties met je emoties moet omgaan. Lees er hier meer over.
    lees meer

  2. Alles wat je moet weten over hypnose

    Alles wat je moet weten over hypnose

    Veel mensen geloven niet in hypnose, terwijl anderen denken dat het erg nuttig kan zijn. Maar hoe zit het nu echt met hypnose?
    lees meer

  3. Word een positieve denker

    Word een positieve denker

    Met al dat slecht nieuws is het vaak niet gemakkelijk om positief in het leven te staan. Hoe kan je ervoor zorgen dat je positiever gaat denken?
    lees meer

  4. Goal setting: hou je doel recht voor ogen

    Goal setting: hou je doel recht voor ogen

    Goal setting staat voor je doelstellingen bepalen, zodat je efficiënter te werk kan gaan en je drukke leven beter kan indelen. Je komt er meer over te...
    lees meer

  5. 4 tips om jezelf te motiveren

    4 tips om jezelf te motiveren

    Af en toe moet je eens een werkje doet dat je heel vervelend vindt. Hoe kan je jezelf voor zo'n taken motiveren? Enkele tips.
    lees meer

  6. Succes, en wat daarna?

    Succes, en wat daarna?

    Succes en geluk gaan niet altijd hand in hand. Zo kan je carrière op rolletjes verlopen, maar kan je je diep vanbinnen toch niet echt gelukkig voelen...
    lees meer

  7. Wat je moet weten over dromen

    Wat je moet weten over dromen

    Iedereen droomt, al zal de een zijn dromen wel vaker onthouden dan anderen. Maar hoe komt dat eigenlijk? Wat valt er allemaal te weten over dromen?
    lees meer

  8. Buiten de lijntjes denken kun je leren

    Buiten de lijntjes denken kun je leren

    Buiten de lijntjes denken of 'thinking outside the box' om zo to creatievere oplossingen te komen, hoe pak je dat precies aan?
    lees meer

Interessante video's