Hotels in New York

Nergens in de Verenigde Staten zijn de prijzen voor hotelkamers zo duur als in New York. De prijzen lopen gelijk met de bezoekersaantallen en gaan er dus in stijgende lijn omhoog. Toch hoef je ook in deze stad niet noodzakelijk veel te betalen. Prijzen kunnen enorm stijgen in de periodes van de feestdagen en rond Thanksgiving.

Hotels in Manhattan

De meeste hotels liggen in Manhattan, de buurt waar de meeste bezienswaardigheden liggen. In deze buurt liggen de prijzen het hoogst. Als je een goedkope kamer boekt (van minder dan $ 200) in Manhattan, krijg je een erg kleine kamer. Voor een grotere kamer betaal je al snel meer dan $ 200.

Soorten hotels in New York

De meeste hotels in New York zijn gevestigd in hoge wolkenkrabbers. Deze hotels bieden plaats aan veel mensen, soms wel honderden. Naast deze grote hotels vind je in New York ook kleine, intieme ‘boutique hotels’, waar je alle luxe vindt die je nodig hebt. Andere mogelijkheden zijn kleine, gezellige bed & breakfasts, guesthouses en inns. In New York liggen wel een aantal jeugdherbergen, maar dit zijn er niet zoveel als je zou verwachten. Als je een beperkt budget hebt, doe je er nog beter aan een goedkoop hotelletje te zoeken.

Lees meer over: citytrip new york , hotel , hotels , manhattan , new york